Η ΑΚΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1989 με κύρια δραστηριότητα την εισαγωγή και εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων παρουσίας στο χώρο του after market, αναπτύξαμε συνεργασία με κορυφαίους Ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής ανταλλακτικών, με αρκετούς δε κατ’αποκλειστικότητα. Επίσης επεκτείναμε το δίκτυο των καταστημάτων μας ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας καλύτερη καθώς και ταχύτερη εξυπηρέτηση.

Ο προσανατολισμός της εταιρείας μας, όσον αφορά στην εμπορική μας πολιτική και φιλοσοφία, είναι επικεντρωμένος στην παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες μας καινοτομώντας για την ελληνική αγορά και παρέχοντας:
• Μηχανογραφική Υποστήριξη
• Τεχνική Εκπαίδευση
• Logistics Υποστήριξη

Η αποδοχή αυτής της πολιτικής τόσο από τους υπάρχοντες πελάτες όσο και από τους νέους, μπορεί να χαρακτηρισθεί ενθουσιώδης, δικαιώνοντας τον προσανατολισμό μας τόσο προς τις υπηρεσίες όσο και ως προς την ανταγωνιστικότητά μας σε εμπορικό επίπεδο, παράγοντες που αποτελούν ισχυρά κίνητρα συνεργασίας.

Η ΑΚΑ Α.Ε. πιστεύει και επενδύει σε άτομα τα οποία συμμερίζονται το πάθος για επιτυχία και τελειότητα και ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας παρακολουθούμε σεμινάρια τεχνικής κατάρτισης, επενδύουμε σε τεχνολογικά συστήματα που θα μας κάνουν αποδοτικότερους, αναμορφώνουμε την δομή μας για να κερδίζουμε ευελιξία και επενδύουμε συνεχώς σε νέο προσωπικό επιβραβεύοντας τους ανθρώπους μας για τις προσπάθειές τους.